Hieronder leest u de ervaringen van onze klanten

Zeer deskundige en betrokken trainers die met goede instrumenten en in een veilige omgeving kennis overdragen. Ik heb de trainingen als waardevol ervaren

Het voelde als een rustig eilandje in een ruige oceaan. Bedankt!!!

In het begin was ik wat afwachtend, maar de boeiende informatie en zeer open trainingen waarbij fouten maken mag was zeer leerzaam en een eyeopener. 

De persoonlijke aandacht tijdens de coaching gesprekken en adviezen heb ik als zeer ondersteunend ervaren.

Een mooie heldere workshop. Erg leerzaam. En werken met een acteur is altijd spannend maar niet met John. Wat doet en kan hij dat goed. Mijn complimenten. Erg veel geleerd.

Het eerste woord wat bij mij opkomt is: vriendelijk. Woorden die daar aan raken zijn: waarderend, open, vertrouwen en ik voel ruimte om te leren bij jullie. Jullie chemie en energie samen is heel fijn. Ik voel en hoor bij jullie kennis en expertise vermengd met jullie eigen kleur en hart. 

Jullie insteek is vooral onderzoekend op een dieper niveau zonder oordeel.

Kenmerkend voor jullie aanpak vind ik de combinatie van het schetsen van vergezichten en het enthousiasmerend vermogen daarbij (Marga), het scheppen van een veilig klimaat in een training waardoor deelnemers zich kwetsbaar durven opstellen (Margriet) en het vermogen zich in een rol te verplaatsen die herkenbaar is voor de deelnemer zodat deze zo optimaal mogelijk kan oefenen (John).

Voor jullie alle drie geldt de laagdrempeligheid, jullie zijn heel toegankelijk, enthousiast en zeer bereid om mee te denken.

Voor mij waren de workshops vrolijk, leerzaam, inspirerend, een gevoel van samenwerking gevend.

Effect ervan was de zin om ermee aan de slag te gaan en het geleerde in de praktijk aan te gaan.

Persoonlijk en menselijk zijn kernwoorden die als eerste in mij op komen.

Jullie aanpak is samen en continue gericht op het doel wat we gezamenlijk hebben gesteld.

Contact met ons?